Hammashoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa osaksi Stadin sotea, joka on Suomen suurin sote -toimija.

Meillä suun terveydenhuollossa työskentelee yli 700 suun terveydenhuollon ammattilaista 30 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kaikkia erikoishammashoidon palveluja sekä kehitämme jatkuvasti palvelujamme asiakkaiden tarpeista lähtien.

Haemme hammashoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen asiakaspalvelukeskukseen. Määräaikaisuuden kesto sopimuksen mukaan.

Suun terveydenhuollon asiakaspalvelukeskuksen palvelutuotanto koostuu monikanavaisista neuvontapalveluista, palvelutarpeen arvioinnista ja ajanvarauksesta. Ajanvaraukseen tulee vuosittain noin 300 000 puhelua ja 30 000 chat-yhteyttä.

Toimit asiakaspalvelukeskuksessa, jossa arvioidaan asiakkaan yksilöllinen suun ja hampaiden hoidon tarve ja sen kiireellisyys sekä terveyden edistäminen. Hoidon tarpeen arvioinnissa selvitetään yhteydenoton syy, sairauden oireet ja vaikeusaste sekä kiireellisyys asiakkaan antamien esitietojen perusteella. Ydintehtävämme on tarpeellisen ja oikea-aikaisen suun terveyspalvelun saavutettavuuden turvaaminen. Hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla kartoitat asiakkaan tarpeet ja tarjoat hänelle sopivimmat ratkaisut. Olet rauhallinen, kärsivällinen ja kannustava palveluneuvoja, jolla on hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa ja hymyilevä ääni.

Asiakkaittemme kysymykset liittyvät usein hammashoitoloiden palveluihin ja niihin liittyviin asioihin, kuten vastaanottoaikoihin, toimipaikkoihin ja yhteystietoihin, laskutukseen tai potilaan oikeuksiin sekä suun terveyteen ja -sairauksiin. Sinun roolisi on varmistaa, että asiakkaalla on käytössään juuri hänelle sopivat palvelut, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Kokemuksen karttuessa sinulla on myös mahdollisuus etätyöhön.

Tarjoamme sinulle hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut, esim. työterveyshuollon palvelut ja työsuhdematkalippuedun sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Lisäksi tuemme työmatkaliikkumista, kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia.

Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- joustavuuden, tavoitteellisuuden sekä arvostavan ja itseohjautuvan työotteen
- kokemuksen asiakaspalvelutyöstä ja/tai suun terveydenhuollon palveluista
- hyvät IT-taidot
- ruotsin kielen taidon.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/hammashoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asiakaspalveluesihenkilö Amene Arai p. 050 340 0686
Apulaisosastonhoitaja Riitta Haimi p. 040 619 4381

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suun terveydenhuolto, Asiakaspalvelukeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Rautalammintie 2, 00550 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat