Hammashoitaja, suu- ja leukasairauksien poliklinikka Kotka

Hakuaika päättyy  14.7.2024 23:59

Haemme hammashoitajaa osaavaan joukkoomme Kymenlaakson keskussairaalan suu- ja leukakirurgian poliklinikalle!

Haemme hammashoitajaa Kymenlaakson keskussairaalan suu- ja leukasairauksien poliklinikalla määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.-30.11.2024 seuraavasti:

- 1.8.-27.10.2024, 40 % työaika
- 28.10.-30.11.2024, 100 % työaika

Kymenlaakson keskussairaalan suu- ja leukasairauksien poliklinikalla hoidetaan suun ja leukojen alueen sairauksien ja vammojen erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Yksikössä toimii leuka- ja suukirurgian, hampaiden oikomishoidon, ien- ja kiinnityskudossairauksien sekä hammasprotetiikan ja purentafysiologian erikoisalat. Yksikössä tehdään tutkimuksia ja toimenpiteitä sekä hoidetaan leikkauksia vaativia potilaita. 

Kelpoisuusehtona tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa ammattinimikettä hammashoitaja tai lähihoitaja, suun terveydenhuollon osaamisala. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa. Edellytämme tehtävään työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen ja aloittamaan haastattelut jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kuulet enemmän!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa 16.6. asti

Piritta Maho, palveluesimies

p. 040 4884 665

piritta.maho@kymenhva.fi

Lisätietoja antaa 17.6. eteenpäin

Susanna Kurki

p. 044-2691536

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan