test
Hammashoitaja: suun terveys, Joensuu (ID5372) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 1.12.1021 mennessä hammashoitajaa

Sinä suun terveydenhuollon ammattilainen. Haemme joukkoomme aktiivisen työotteen omaavaa hammashoitajaa.

Tehtävän pääasiallinen toimipiste sijaitsee Rantakylän hammashoitolassa. Tarjoamme ehkäisevän, korjaavan ja kuntouttavan suun terveydenhuollon palveluja ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti, yksilöllisyyttä ja ennaltaehkäisyä korostaen. Hammaslääkärien, suuhygienistien ja hammashoitajien pitkälle viedystä tarkoituksenmukaisesta työnjaosta johtuen olemme onnistuneet tässä erinomaisesti.

Rantakylän hammashoitolassa työskentelet hammaslääkärin työparina sekä keskitetyssä puhelinajanvarauksessa. Sinulla on mahdollisuus kiinnostuksesi mukaan päästä pitämään itsenäistä vastaanottoa alle kouluikäisten lasten parissa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta valmiuksia liikkua hammashoitolasta toiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto, suun terveydenhuollon suuntautumisopinnoilla.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Piia Kokkonen p. 0133309819 piia.kokkonen@siunsote.fi

Tehtäväkohtainen palkka on: 2240 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.


Tehtävä täytetään 3.12.2022 alkaen.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 17.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5372
  • 17.11.2021 - 1.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Piia Kokkonen p. 0133309819 piia.kokkonen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat