Skip to main content
test
Hammashoitaja: suun terveys, Joensuu, Kontiolahti (ID5814) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 22.5 .2022 mennessä viittä (5) hammashoitajaa Siun soten keskiselle alueelle (Siilainen, Niinivaara, Rantakylä, Pyhäselkä, Kontiolahti, Lehmo, Eno)

Sinä suun terveydenhuollon ammattilainen. Haemme joukkoomme aktiivisen työotteen omaavaa hammashoitajaa.

Tehtävät sijoittuvat Siun soten keskisen alueen hammashoitoloihin. Tarjoamme ehkäisevän, korjaavan ja kuntouttavan suun terveydenhuollon palveluja ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti, yksilöllisyyttä ja ennaltaehkäisyä korostaen. Hammaslääkärien, suuhygienistien ja hammashoitajien pitkälle viedystä tarkoituksenmukaisesta työnjaosta johtuen olemme onnistuneet tässä erinomaisesti ja toimintaa kehitetään edelleen.

Hammashoitajat työskentelevät hammaslääkärin työparina sekä keskitetyssä puhelinajanvarauksessa. Sinulla on mahdollisuus kiinnostuksesi mukaan päästä pitämään itsenäistä vastaanottoa alle kouluikäisten lasten parissa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta valmiuksia liikkua hammashoitolasta toiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto, suun terveydenhuollon suuntautumisopinnoilla.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Piia Kokkonen p. 0133309819 piia.kokkonen@siunsote.fi ja Pilvi Tapio p. 0133307889 pilvi.tapio@siunsote.fi

Tehtäväkohtainen palkka on: 2254 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 10.2.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Piia Kokkonen p. 0133309819 piia.kokkonen@siunsote.fi ja Pilvi Tapio p. 0133307889 pilvi.tapio@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat