Hammashoitaja, terveyden edistäminen - Äänekosken kaupunki

Etsimme hammashoitajaa, jonka työ painottuu ennaltaehkäisevään suun terveydenhuoltoon.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn, viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työn sisältöä. Tehtävään annetaan laaja-alainen perehdytys ottaen huomioon hakijan työkokemus ja aikaisempi koulutus. Suun terveydenhuollossa panostamme työergonomiaan.

Äänekosken kaupunki tukee työssä viihtymistä monin eri tavoin. Henkilöstöetuuksina on vuosittain tyhyraha yksiköiden käyttöön, lakisääteistä työterveyshuoltoa laajemmat palvelut sekä liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin tukeminen E-passilla.

Tehtäviin kuuluu eri-ikäisten asiakkaiden suunterveyden edistäminen. Työnkuva on pääsääntöisesti itsenäistä asiakastyötä. Lisäksi tehtävään sisältyy hammaslääkärin avustamista sekä asiakaspalvelutyötä toimistossa.

Etsimme reipasta, esiintymistaitoista, luotettavaa, vastuuntuntoista ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä, jolta löytyy joustavuutta, kehittämishalukkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona hammashoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys, hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen suun terveydenhuoltoon. Mahdollisessa haastattelussa on esitettävä alkuperäiset tutkinto-ja työtodistukset. Hakemuksissa huomioidaan myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaiset rokotussuojaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä ilmoitettava kirjallisesti toimen vastaanottamisesta 30 vrk:n kuluessa tiedoksisaannista.

Tutustu työnantajaan

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Carita Forssell p. 040-7521291
Vastaava hammaslääkäri Tuula Juutistenaho p. 040-7521290
Vs. osastonhoitaja Marjo Karppinen p. 0400-115467
E-mail: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhoito
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

Sinulle suositellut työpaikat