Hammashoitaja (varahenkilö) - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Hammashoitaja (varahenkilö) - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule hammashoitajaksi Kouvolaan

Työskentelet varahenkilönä, jolloin tehtäviisi kuuluu työskentely kaikissa Kouvolan alueen hammashoitoloissa tarpeen mukaan. Pääasiallinen työskentelypisteesi on Kuusankosken hammashoitola. Hammashoitajana pääset osaksi moniammatillista tiimiä. Potilaskunta koostuu vauvasta vaariin ja pääset tekemään monipuolisesti hammashoitajan avustavia työtehtäviä sekä välinehuoltoa.

Suun terveydenhuollon ammattilaisena pääset vaikuttamaan suoraan potilaiden terveyteen. Osana tiimiä vastaat palvelukokonaisuuden toiminnasta ja tuotat terveyttä asiakkaille hyvällä palveluotteella. Suun terveydenhuollossa työskentelee koko Kymsoten alueella noin 200 hammaslääkäriä, suuhygienistiä ja hammashoitajaa. Meillä pääset näyttämään osaamisesi monipuolisesti osana moniammatillista tiimiä. Kouvolan alueella toimii mm. kiirevastaanotto yksikkö sekä lohkeamabaari ja syksyllä alkavat monihuonemalli työskentelyyn perustuvat vastaanotot suurimmilla vastaanotoilla.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on hammashoitajan tai suun- ja hammashoitoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto
Työ edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Työ edellyttää ammatillisen otteen säilyttämistä vaikeissakin tilanteissa. Eduksi luetaan oman auton käyttömahdollisuus sekä hyvä englannin kielen taito ja tietotekniset taidot.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Mänttäri Arja-Liisa, arja-liisa.manttari(at)kymsote.fi ( 6.5. alkaen)
Mari Heinonen, mari.heinonen(at)kymsote.fi tai puh. 044 70 20 560

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Vastaanotto- ja kuntoutuspalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuollon vastaanotot
Osoite: 45700 Kuusankoski

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan