Skip to main content
test
Hammashoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haemme hammashoitajaa määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen (kesto 3-6 kuukautta). Työsuhde alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työ on seudullista eli työn suorituspiste voi vaihdella Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän hammashoitoloissa. Arvostamme hakijan positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta työssään. Työ sisältää kliinisen potilastyön, välinehuoltoa sekä mahdollisesti vastaanottotoimintaan liittyvää toimistotyötä.

Sijaisuuden kelpoisuusehtona on suoritettu hammashoitajan tai suun terveydenhuoltoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto tai suuhygienistin tutkinto.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä hakijana oleva henkilö. Sijaisen tulee täyttää yksi seuraavista ehdoista:
- hän on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- hän on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- hän on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Valitulta edellytämme tartuntatautilain (48§ ja 48a§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. suun terveydenhuollon esihenkilö, Hanna Soini p. 040 480 4938, kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas p. 040 152 5986. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Suun terveydenhuolto

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Suun terveydenhuollon yksikkö on seudullinen tulosyksikkö, jolla on hammashoitolat jokaisessa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän peruskunnissa.


Osoite: Riistakatu 20, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat