test

Hammashoitaja Ylöjärvelle ja Kangasalle

Hakuaika päättyy  7.2.2023 23:59

Pirkanmaan hyvinvointialueen suun perushoidon vastuualueella on haettavana kaksi hammashoitajan vakinaista tehtävää. Toisen hammashoitajan ensisijainen toimipiste on Ylöjärvellä ja toisen Kangasalalla.

Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Työntekijöillämme on monipuoliset urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen mm. säännöllisten sisäisten koulutusten kautta. Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut. Panostamme laadukkaaseen esihenkilötyöhön.

Arvostamme joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö. Työaikamuotona on yleistyöaika, ruokailu joustavasti työn lomassa. Koeajan kesto on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo mahdollisesti hakuaikana.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on suun terveydenhuoltoon suuntautunut lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä tartuntatautilain 48 §:n mukainen soveltuvuus ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ylöjärvi: osastonhoitaja Liisa Huittinen, p. 050 390 4605
Kangasala: osastonhoitaja Hanne Kotka, p. 050 415 2288
etunimi.sukunimi@pirha.fi

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Ylöjärvi: osastonhoitaja Liisa Huittinen, p. 050 390 4605
Kangasala: osastonhoitaja Hanne Kotka p. 050 415 2288
etunimi.sukunimi@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan