Hammashoitajan kesäsijaisuudet Seututerveyskeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme seututerveyskeskuksen kesäsijaisuuksiin

HAMMASHOITAJIA 1.6-31.8.2021
Joutsa (1)
Keuruu (2)
Laukaa (2)


Hammashoitajan työ on meillä monipuolista ja saat hyvän perehdytyksen sinulle uusiin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat sekä itsenäinen että hammaslääkärin kanssa tehtävä potilastyö. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat hoidon tarpeen arviointi sekä terveyden edistäminen. Olemme saaneet sekä työntekijöiltä että viralliselta ulkopuoliselta arvioijalta erittäin hyvät palautteet perehdytyksestä. Hoitohenkilökunnan työaikamuoto on yleistyöaika, joten pystyt vaikuttamaan oman työsi suunnitteluun ja työaikoihin. Käytämme Life Care potilastietojärjestelmää ja röntgenkuvantaminen on digitalisoitu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilö (559/1994) ja hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon osaamisalalta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuudet täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.ksshp.fi
http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Eila Kerkelä
Ylihoitaja,Suun terveydenhuolto
Puh. 014 269 5909, viestit 050 316 5995
eila.kerkela@seututk.fi

Liikelaitos Seututerveyskeskus
Osoite: Hoitajantie 4, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Tietojärjestelmämme on Lifecare. Kotisivumme www.seututk.fi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat