Skip to main content
test
Hammashoitajan kesäsijaisuus - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haemme kesätyöntekijää hammashoitajan tehtävään Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueelle. Kesätyön pituus on sovittavissa. Ensisijainen työskentelypiste on Iisalmen hammashoitola ja muita mahdollisia työpisteitä ovat Kiuruveden, Vieremän ja Sonkajärven hammashoitolat. Työnkuva on vastaanottotyötä hammaslääkärin työparina. Arvostamme reipasta asennetta ja yhteistyökykyä. Saat hyvän perehdytyksen sinulle uusiin tehtäviin.

Kesätyö soveltuu myös alan opiskelijoille (lähihoitaja suunhoito, suuhygienisti tai hammaslääketiede).

Valitulta edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lähetäthän hakemuksen pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. suun terveydenhuollon esihenkilö, Hanna Soini p. 040 480 4938, kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas p. 040 152 5986. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ylasavonsote.fi.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Suun terveydenhuolto

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Suun terveydenhuollon yksikkö on seudullinen tulosyksikkö, jolla on hammashoitolat jokaisessa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän peruskunnissa.


Osoite: Riistakatu 20, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat