test
HAMMASHOITAJAN oppisopimus - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

HAMMASHOITAJAN oppisopimus
7.2.2022 ALKAEN tai sopimuksen mukaan

Kiinnostaisiko sinua tulla sijaiseksi ja suorittaa samalla hammashoitajan tutkinto oppisopimuksella?
Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on lähihoitajan perustutkinto. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa ja katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta hoitotyöstä. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot, olet taitava asiakaspalvelija, kehitysmyönteinen sekä joustava.

Hammashoitaja toimii työssään hammaslääkärin työparina ja huolehtii vastaanoton ja hoitoympäristön toimintavalmiudesta sekä aseptiikan toteutumisesta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tarvittaessa välinehuolto ja erinäiset toimistotehtävät.

Nykyaikainen kehittyvä työpaikkamme tarjoaa laaja-alaista suun terveydenhoitoa eri osa-alueilla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään moniammatillista yhteistyötä. Tarjoamme koko kuntayhtymän väestölle terveyden edistämisen, perushammashoidon ja päivystyksen lisäksi oikomis-, kirurgista, parodontologista ja proteettista hoitoa. Lisäksi meillä toimii ammattitaitoinen välinehuolto. Työpaikkamme on kehittyvä, laadukas ja nykyaikainen. Välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista aidosti.

Henkilökuntamme on osaavaa. Tarjoamme asiakkaille laadukkaita palveluita, mistä saamme runsaasti hyvää asiakaspalautetta. Olemme myös toimintaamme aktiivisesti kehittävä työyhteisö. Työtilamme ovat toimivat ja välineistö asianmukainen. Käytämme Lifecare- potilastietojärjestelmää sekä digitaalista kuvantamista.

Saat koulutuksen ajaksi nimetyn, ammattitaitoisen ohjaajan ja mukavat työkaverit. Saat työnantajan- ja työkavereiden tuen oppimiseen ja työtehtävien suorittamiseen.
Perehdytyksemme on kattavaa, mitä onkin kehuttu paljon. Meillä on käytössä ePassi Flex sekä muita liikunta- ja kulttuurietuja. Sinulla on mahdollisuus käyttää Työaikapankkia, mikä mahdollistaa joustoa työaikoihisi.
Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Wirva-Tuulia Nykänen, 040-3305665, wirva-tuulia.nykanen@riihimaki.fi

Lisätietoja

Suun terveydenhoito
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat