Hammashoitajan sijaisuus - Kolarin kunta

Kolarin kunnan suun terveydenhuollossa on haettavana hammashoitajan sijaisuus ajalle 1.12.2020- 31.10.2021.

Työtehtäviin kuuluu mm. hammaslääkäreiden avustaminen, ajanvaraus ja hoidontarpeenarviointi puhelimessa (TeleQ), terveyden edistäminen.

Käytössämme on WinHIT- potilastietojärjestelmä, suun kuvantaminen on digitalisoitu. Hoitolassa työskentelee kaksi hammaslääkäriä, suuhygienisti ja kolme hammashoitajaa, lisäksi käy oikojahammaslääkäri ja suukirurgi. Välinehuolto on ulkoistettu.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan pätevyys. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme työntekijän ammattimaista työotetta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kk koeaikaa.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry. fi -sivuston kautta. Hakemukset voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Kolarin Terveyskeskus, hammashoitola/ Katri Alaoja, Sairaalantie 4, 95900 Kolari.

Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 29.11.2020 klo 21.00.

Tutustu työnantajaan

Vastaava hammaslääkäri Katri Alaoja, p 040 489 5540, katri.alaoja(at)kolari.fi

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut, Terveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 4, 95900 Kolari

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.