Hammashoitajan sijaisuus - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven perusturvan suun terveydenhuollon yksikössä on haettavana hammashoitajan sijaisuus ajalle 1.5.2021-26.7.2022.

Ylöjärvi on pienen ajomatkan päässä Tampereelta. Etsimme joukkoomme reipasta, yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista hammashoitajaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Saat mahdollisuuden työskennellä suun terveyttä kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä. Potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä WinHit.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon suuntautumisopinnoilla. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella. Työaika on 38h 15min viikossa. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Liisa Huittinen p. 050 390 4605 (ma-pe klo 8:00-15:00)

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat