Hammashoitajan sijaisuus Joutsa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Oletko sinä etsimämme hammashoitaja Joutsan hammashoitolaan?

Haemme Keski-Suomen seututerveyskeskukseen sijaisuuteen Joutsan hammashoitolaan

HAMMASHOITAJAA 1.4.2021 - 2.1.2022 (aloitus myös sopimuksen mukaan)

Ensisijainen työpisteesi on Joutsan hammashoitolassa. Suunnitellusti työpiste voi olla myös Toivakan tai Luhangan hammashoitolassa.

Hammashoitajan työ on meillä monipuolista. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti hammaslääkärin työparina toiminen sekä hoidontarpeen arviointi ja terveyden edistäminen. Saat sinulle uusiin tehtäviin hyvän perehdytyksen. Olemme saaneet sekä työntekijöiltä että viralliselta ulkopuoliselta arvioijalta erittäin hyvät palautteet perehdytyksestä. Hoitohenkilökunnan työaikamuoto on yleistyöaika, joten pystyt vaikuttamaan oman työsi suunnitteluun ja työaikoihin. Käytämme Lifecare -potilastietojärjestelmää ja röntgenkuvantaminen on digitalisoitu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilö (559/1994) ja hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon osaamisalalta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuus täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Eila Kerkelä
puh. 014 269 5909
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@seututk.fi

Liikelaitos seututerveyskeskus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Myllytie 8, 19650 Joutsa

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat