Hammashoitajan sijaisuus, Luumäki - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme hammashoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Eksoten suun terveydenhuoltoon ajalle 1.10.2020-31.8.2021.

Tehtävä sijoittuu ensi sijaisesti Luumäen hammashoitolaan, mutta muutkin Eksoten alueen hammashoitolat (Lappeenranta ja Imatra) ovat mahdollisia. Toivomme mahdollisimman nopeaa aloitusta tehtävässä. Hammashoitajan toimi Luumäen hammashoitolassa muuttuu hyvin todennäköisesti vakituiseksi.

Työmme koko väestön suun terveydenhuollon parissa on monipuolista ja haastavaa. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Sinulla on mahdollisuus myös itsenäiseen hoitotyöhön. Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä halua ja valmiuksia oppia uusia työtehtäviä.

Kelpoisuutena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainitulta henkilöltä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 2 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Marjut Rasilainen, puh. 040 520 6109
Palveluesimies Jenni Enbuska, puh. 040 194 4100
Palveluesimies Päivi Parikka, puh. 040 741 4488
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto
Osoite: Marttilantie 28, 54500 Taavetti

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka