Hammashoitajan sijaisuus, osa-aikainen - Oulunkaaren kuntayhtymä

Hammashoitajan sijaisuus, osa-aikainen - Oulunkaaren kuntayhtymä

Haemme hammashoitajan sijaista osa-aikaiseen hammashoitajan tehtävään Oulunkaaren kuntayhtymään, Simon suun terveydenhuoltoon. Työaika 50% (19,38h/vk). Sijaisuus on 15.8.2019- 20.5.2020 (mahdollisesti jatkuen pitempään).

Kelpoisuusvaatimus: tehtävään soveltuva terveydenhuollon kouluasteinen tutkinto.
Arvostamme hyvää kliinistä taitoa suun terveydenhuollossa, potilastietojärjestelmien hallintaa, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Simon hammashoitolassa on hyvät, ajanmukaiset tilat ja laitteet. Potilastietojärjestelmänä on Winhit. Hammashoitolassa työskentelee 1,5 hammaslääkäriä ja 2,5 hammashoitajaa. Pieni ja mukava työpaikka, silti osana suurempaa työyhteisöä.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Lisätietoja

https://www.instagram.com/oulunkaari/
https://www.facebook.com/oulunkaarenkuntayhtyma

Anna-Maija Herva, vastaava hammaslääkäri, anna-maija.herva@oulunkaari.com
Ismo Kaivorinne, johtava hammaslääkäri, ismo.kaivorinne@oulunkaari.com

Simon terveyspalvelut
Osoite: Varkkermontie 1 A, 95200 Simo

Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Tutustu työnantajaan