Hammashoitajan tehtävä (212016) - Heinolan kaupunki

Hammashoitajan tehtävä (212016) - Heinolan kaupunki

Haemme joukkoomme sujuvan avustustyön osaavaa, työyhteisöömme ja asiakaspalveluun soveltuvaa hammashoitajaa. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto (suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto)

Koeaika on 4 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja:
Palveluesimies Satu Lahnalahti, p. 050 368 9810 satu.lahnalahti@heinola.fi
Ylihammaslääkäri Eero Aalto-Setälä, p. 050 523 9320 eero.aalto-setala@heinola.fi

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuollon palvelut
Osoite: Reumantie 2A, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan