Skip to main content
test
HAMMASHOITAJAN TEHTÄVÄ PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA - Paraisten kaupunki

PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA julistetaan uudesttan haettavaksi HAMMASHOITAJAN TEHTÄVÄ.
Paraisten kaupungin hammashoitoloissa työskentelee yhdeksän hammaslääkäriä. Haemme nyt hammashoitajaa Nauvon ja Korppoon hammashoitoloihin. Hammashoitajan tehtäviin kuuluu hammaslääkärin ja suuhygienistin avustamisen lisäksi välinehuolto, tavaratilaukset ja ajanvaraus. Valittavalta hammashoitajalta odotetaan kokemusta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta myös itsenäiseen potilastyöhön kotihoidon ohjauksen ja ennaltaehkäisevän hammashoidon muodossa sekä suomeksi että ruotsiksi.
Kelpoisuusehtona on hammashoitajan tutkinto tai hammashoidon koulutusohjelman suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Lisäksi edellytetään ruotsin ja suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy SOTE:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme riittävää suojaa Covid-19-tautia vastaan tartuntatautilain väliaikaisen § 48 a mukaisesti, sekä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/suun-ja-hampaiden-hoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen, puh 050 4722068 (klo 8-12, to-pe) tai s-posti barbro.mattsson-salminen@pargas.fi. Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 409723. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 30.6.2022 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveydenhuolto, Hammashuolto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Kunnalliskodintie 12 C, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat