Hammaslääkäri (2) - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Haemme kahta (2) laillistettua hammaslääkäriä Karkkilan terveysaseman hammashoitolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain, 559/1994 4§:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulta.

Terveyskeskushammaslääkärillä on mahdollisuus monipuoliseen työhön. Arvostamme laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua työyhteisön jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen työympäristön, työyhteisön tuen, hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja hyvän perehdytyksen. Käytössämme on WinHIT -potilastietojärjestelmä.

Hammaslääkärin viikkotyöaika on 38 tuntia 15 min ja tehtäväkohtainen palkka 3887,46 euroa kuukaudessa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät LS:n mukaan. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotussuoja. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden(6) kuukauden koeaikaa.

Karviainen on savuton työnantaja.

Toivomme, että kiinnostuit tehtävästä ja laitat hakemuksesi tehtävään 26.11.2020 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain 322007.

Haastatteluun pyydetyn on esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa
johtava hammaslääkäri Sanna Seppänen puh. 044 042 1631
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Työikäisten palvelulinja, Suun terveydenhuolto
Osoite: Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.