Hammaslääkäri - Äänekosken kaupunki

Haemme hammaslääkäriä perushammashoidon tehtäviin Äänekosken suun terveydenhuoltoon. Tehtävänkuva on monipuolinen ja kaikki ikäluokat huomioiva. Työnjakoa on viety pitkälle ja kehitystyö on jatkuvaa. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua oman ja työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme käyttöösi modernin laitteiston ja välineistön sekä osaavan ja kokeneen henkilöstön. Kollegiaalinen työote on tukenasi kaikissa tilanteissa.

Hammashoitola toimii osana modernia terveyskeskusta, johon kaupungin terveyspalvelut on keskitetty. Terveyspalvelujen keskittäminen mahdollistaa moniammatillisen yhteistyön. Kuvantaminen on digitalisoitu ja operatiivisissa toimenpiteissä on käytettävissä kirurginen porakoneyksikkö. Hoitohuoneissa on jäähdyttävä ilmastointi ja kohdepoisto. Kahdessa hoitohuoneessa on kiinteä potilasnosturi. Ajanvaraus on keskitetty.

Henkilöstöömme kuuluu kahdeksan hammaslääkäriä, viisi suuhygienistiä ja 12 hammashoitajaa sekä suun terveydenhuollon osastonhoitaja ja vastaava hammaslääkäri. Yhden hammashoitajan työpanos on suunnattu ennaltaehkäisevään työhön. Äänekosken terveysasemalla käy erikoishammaslääkäreitä, joita on mahdollista konsultoida. Potilastietojärjestelmämme Mediatri on liitetty KanTa-palveluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään vaaditaan tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydämme esittämään haastattelun yhteydessä. Haastattelu kutsutuille järjestetään 15.12.2020.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä ilmoittaa kirjallisesti toimen vastaanottamisesta 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksi saannista. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme hakemukset Kuntarekry.fi kautta.

Tutustu työnantajaan

Vastaava hammaslääkäri Tuula Juutisenaho p. 040-7521290 tai
osastonhoitaja Carita Forssell p. 040-7521291
e-mail: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhoito
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.