Skip to main content
test
Hammaslääkäri - Loimaan kaupunki

Terveyskeskushammaslääkärin toimi

Toimi täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusehtona toimeen on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edllytämme erinomaista ja käytännössa sujuvaa suomenkielen taitoa.
Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n, lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti.
Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Lisäksi edellytetään tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Toimessa sovelletaan kuuden(6) kuukauden koeaikaa.
Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava hml Tuulikki Tammiala-Salonen, tuulikki,tammiala-salonen@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Loimaa nyt ja ennen Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Matkailijoita kiinnostavat mm. Suomen maatalousmuseo Sarka, Alastaro Circuit, Harjureitti, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Alastaro Golf.

Loimaa numeroina Loimaan kauppala perustettiin 1921 Kauppala muutettiin kaupungiksi 1969 Kokonaispinta-ala 851,93 km², josta vesipinta-ala 3,81 km² Asukasluku n. 16 000 (1/2020) Asuntokuntia 8 107 (2017) Perheiden lukumäärä 4 346 (2017) Yritysten lukumäärä n. 1450 (1/2020)


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat