Skip to main content
test
Hammaslääkäri - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Avoinna kaksi terveyskeskushammaslääkärin viransijaisuutta


Haemme kahta hammaslääkäriä vanhempain/hoitovapaan viransijaisuuteen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan 9-11 kk ajaksi Auran/Kyrön ja Riihikosken hammashoitoloihin. Todennäköisesti sijaisuus/sijaisuudet jatkuvat vielä tästä.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja asiakaskuntana kaikki ikäluokat. Työtehtävissä on mahdollisuus päästä hyödyntämään taitoja laaja-alaisesti kaikenikäisten potilaiden hoidossa. Työnkuvaa on myös mahdollista muokata omia kiinnostuksenkohteita vastaavaksi, esimerkiksi oikomishoitoon pääsee halutessaan perehtymään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi perehdytyksen, esimiehen tuen, mukavia työkavereita ja mahdollisuuden vahvistaa omaa osaamistasi sekä vaikuttaa oman työsi kehittämiseen

Kuntayhtymässämme on 6 hammaslääkärin virkaa, joista yksi toimii vastaavana hammaslääkärinä, 5 suuhygienistin tointa sekä 7 hammashoitajan tointa. Hammashoidon vastaanotot löytyvät kaikista neljältä terveysasemaltamme. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus on KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukainen.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuntayhtymän työpaikkaterveydenhuollosta ja hänellä tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 a §:n mukainen rokotesuoja. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Käy tutustumassa meihin www.poytyanterveyskeskus.fi

Hakemukset 13.7.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun sähköisen hakemuksen kautta.


Lisätietoja

http://www.poytyanterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Heli Kriikkula (tavoitettavissa 23.6.22 asti), heli.kriikkula@tk.poytya.fi, puh. (02) 4864 1330 (yhteydenotot hammashuollon ajanvarausnumeron kautta tai sähköpostitse).

Lisätietoja

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Terveyskeskusosasto, Hammashuolto

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12300:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski
Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat