Hammaslääkäri: Juuka (ID3978) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!

Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut ja käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.

Siun sotessa on haettavana 31.1.2021 mennessä kaksi (2) HAMMASLÄÄKÄRIN virkaa, Juuan hammashoitola

Siun soten suun terveydenhuolto hakee hammaslääkäreitä pohjoiselle alueelle, Juukaan.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme myös mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.

Siun soten alueella suun terveydenhuollossa kehitetään yhdessä aktiivisesti toimintojamme. Tule mukaan kehittämismyönteiseen porukkaamme. Meillä innostutaan, ideoidaan ja onnistutaan yhdessä.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkka on kilpailukykyinen ja määräytyy lääkärisopimuksen sekä paikallisen sopimuksen mukaisesti. Autamme myös asunnon etsinnässä.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoja: pohjoisen alueen vastaava hammaslääkäri Anna-Leena Talasterä p. 013 330 7543 anna-leena.talastera@siunsote.fi tai johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.1.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3978
  • 8.1.2021 - 31.1.2021 23:59
  • JuukaPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!