Hammaslääkäri - Jyväskylän kaupunki

Hammaslääkäri - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (JYTE) tuottaa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntalaisten terveyspalvelut, asukkaita näiden kolmen kunnan alueella on reilu 148 000. JYTE on edistyksellinen ja ennakkoluuloton suun terveydenhuollon kehittäjä ja tunnettu kerralla kuntoon -mallin edelläkävijänä. Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla luonto on lähellä ja asukkaille tarjoutuu hyvät ja monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Haemme Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskukseen, Hankasalmen hammashoitolaan

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.11.2019-22.9.2020.

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös käytännön syventävää harjoittelua tekevä hammaslääketieteen kandidaatti otetaan huomioon. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista.

Olemme koulutusmyönteisiä ja tuemme ammatillista kehittymistä. Meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida erikoishoitoja (kirurgia, parodontologia, kliininen erikoishoito, kariologia, pedodontia, oikomishoito, radiologia). Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Tehtävä alkaa 13.11.2019. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava hammaslääkäri Leena Hakio, puh. 014 336 6500 tai sähköposti: leena.hakio@jyvaskyla.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!