test

Hammaslääkäri, Muonio/Enontekiö

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:00

Hammaslääkäriksi Lappiin!

Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja kokea lumisen talven loistokkaiden revontulien alla?

Haemme hammaslääkäriä 1.1.2024 alkavaan virkasuhteeseen Muonion ja Enontekiön perusterveydenhuoltoon, Hetan hammashoitolaan.

Suunterveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen hammaslääkärin työnkuva. Tiimissämme on hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon osalta. Työtilat ja laitteet ovat ajanmukaiset. Tuemme mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.

Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 5 643,82 €/kk ja koeaika 6kk.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekty.fi-palvelun kautta. Laitathan hakemuksesi viimeistään 1.12.2023 klo 15.00 mennessä.

Vastaamme mielellään kysymyksiin.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa
Vastaava hammaslääkäri Nina Stepanoff
nina.stepanoff@lapha.fi tai 0405433615

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan