test

Hammaslääkäri, sijaisuuksia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella

Hakuaika päättyy  28.2.2024 15:45

Tule meille hammaslääkärin sijaisuuteen!

Tässä haussa on mahdollista ympäri vuoden ilmoittaa kiinnostuksensa tehdä hammaslääketieteen kandidaatin töitä tai käytännön palvelun harjoittelua tai muita hammaslääkärin sijaisuuksia koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kaikissa suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Hyvinvointialueen eri yksiköiden esihenkilöt ovat alueellaan työntekijätarpeen havaittuaan itse tarvittaessa yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin kandidaatteihin. Pyydämme täyttämään yhteystiedot huolella, sekä valitsemaan kaikki paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia tapoja toimia ja tehdä töitä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia hammaslääkärin sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: Lääkärisopimuksen mukaan, 38 h 15 min viikossa. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta huomioimme myös osa-aikaisten hakemukset.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee olla Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä (JulkiTerhikki) tai hakijan tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen toisen kotimaisen kielen hallinta (suomi tai ruotsi). Lisäksi vaaditaan tyydyttävää suullista toisen kotimaisen kielen hallintaa

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta hammaslääkärin työhön. Tuemme mielellämme työyhteisömme tuoreimpia jäseniä hammaslääkärin uran alkutaipaleella. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympäristössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Tehtävistä lisätietoja antavat
- Etelä-Espoo: vastaava hammaslääkäri Tiina Ulkuniemi, tiina.ulkuniemi@luvn.fi, 13.2.2024 alkaen nina.sjoberg@luvn.fi
- Pohjois-Espoo ja Kauniainen : ylihammaslääkäri Helena Miettinen, helena.miettinen@luvn.fi
- Lounainen alue (Kirkkonummi, Raasepori, Inkoo, Hanko): johtava ylihammaslääkäri Sanna Seppanen, sanna.seppanen@luvn.fi
- Luoteinen alue (Lohja, Karkkila, Vihti, Siuntio): vastaava hammaslääkäri Saila Sutinen, saila.sutinen@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan