Hammaslääkäri (suun terveydenhuolto, Pihtipudas) määräaikainen

Hakuaika päättyy  12.7.2024 15:45

Meillä olisi tarjolla monipuolinen, kehittävä, ihmisen kokoinen työ mukavassa tiimissä. Tule siis hammaslääkäriksi Keski-Suomeen!

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan Pihtiputaan hammashoitolaan määräaikaiseen työsuhteeseen

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

ajalle 26.8.-3.11.2024.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, hyvät koulutusmahdollisuudet ja tuemme ammatillista kehittymistäsi.

Pihtipudas on rauhallinen kunta kätevällä sijainnilla nelostien varressa. "Maailman kaunein pysähdyspaikka", siellä sanotaan. Pihtiputaalla on asukkaita vajaa 4000 ja varmasti "Pihtiputaan mummo" heistä kuuluisin.

Hammashoitola on rakennettu uudehkoon paritaloon. Terveet, kodikkaat tilat muodostavat viihtyisän kompaktin yksikön. Hoitolassa työskentelee kokenut hammaslääkärikollega, joka on perehtynyt myös oikomishoitoon. Kaksi suuhygienistiä ja itsenäistä työtä tekevät hammashoitajat takaavat toimivan työnjaon ja mahdollisuuden tiimityöhön. Hoitolassa on potilastietojärjestelmänä WinHit ja RTG-kuville on suoradigijärjestelmä Romexis.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakijalta toivomme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Kokemus eri-ikäisten potilaiden hoidosta sekä ammatillinen täydennyskoulutus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Palkka on Keski-Suomen hyvinvointialueen uraporrasmallin mukainen - valmiin hammaslääkärin työvuosien mukaan 4484,27-4800 euroa. Lisäksi maksetaan lääkärisopimuksen mukaiset toimenpidepalkkiot.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lisätietoa Pihtiputaasta osoitteessa https://pihtipudas.fi/

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Tarja Saastamoinen, apulaisylihammaslääkäri (lomalla 17.6.-14.7.2024)

puh. 044 459 8916

tarja.saastamoinen@hyvaks.fi

-

Saana Kaisanlahti, osastonhoitaja

puh. 040 5434169

saana.kaisanlahti@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan