Skip to main content
test
Hammaslääkäri: suun terveys, Kontiolahti (id6798) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 161 774 asukkaallemme.

Siun sotessa on haettavana 31.12.2022 mennessä HAMMASLÄÄKÄRIN virka

Siun soten suun terveydenhuolto hakee hammaslääkäriä keskiselle alueelle Kontiolahden hammashoitolaan.

Siun soten alueella suun terveydenhuollossa kehitetään yhdessä aktiivisesti toimintojamme. Tule mukaan kehittämismyönteiseen porukkaamme. Meillä innostutaan, ideoidaan ja onnistutaan yhdessä.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkka on kilpailukykyinen ja määräytyy lääkärisopimuksen sekä paikallisen sopimuksen mukaisesti. Autamme myös asunnon etsinnässä.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja: Vastaava hammaslääkäri Kaisa Pesonen, kaisa.pesonen@siunsote.fi p. 013 330 9645

Virkoja haetaan sähköisesti.

Joensuussa 26.10.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat