Hammaslääkäri, Virrat - Keiturin Sote Oy

Hammaslääkäri

Tulisitko yhdeksi meistä?

Keiturin Sote Oy:n suun terveydenhoito hakee terveyskeskushammaslääkäriä Virroille vakinaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan.

Keiturin Sote Oy toimii Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan yhteistoiminta-alueella tuottaen lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville. Keiturin Sote Oy on kokonaan Virtain kaupungin omistama osakeyhtiö.

Työ on luonteeltaan laaja-alaista perushammaslääkärin työtä. Työ sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle. Virtain yksikössä toimii kolme muuta yleishammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja seitsemän hammashoitajaa. Lisäksi yksikössä käy säännöllisesti suukirurgiaa tekevä hammaslääkäri ja oikojahammaslääkäri. Potilastietojärjestelmä on Lifecare. Hammashoitolassa on uudet remontoidut tilat sekä nykyaikainen välineistö. Olemme mukana PIRSOTEn kehittämishankkeessa.

Kelpoisuusvaatimus on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan. Autamme myös asunnon etsinnässä. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jos sinua kiinnostaa innostavassa ryhmässä toimiminen, suun terveydenhuollon kehittäminen ja laaja-alainen hammaslääkärin taitojen käyttäminen, hae Virroille!

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Irmeli Ihamäki, puh. 044 715 2259 tai 03 485 3258, sp, irmeli.ihamaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Irmeli Ihamäki, puh. 044 715 2259 tai 03 485 3258, sp, irmeli.ihamaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Suun terveydenhuolto Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 430 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat