HAMMASLÄÄKÄRIN kaksi (2) virkaa, Joensuu (id2020) - Siun sote

HAMMASLÄÄKÄRIN kaksi (2) virkaa, Joensuu (id2020) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut ja käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.
Siun sotessa on haettavana 30.6.2019 HAMMASLÄÄKÄRIN kaksi (2) virkaa
Avoimet virat sijoittuvat keskiselle alueelle Joensuuhun.
Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme myös mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.
Palkkaus on kilpailukykyinen. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja lääkärisopimuksen mukaisesti.
Kelpoisuusehtona on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Myös syventävän käytännön harjoittelua suorittavat hammaslääkärit huomioidaan. Edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Virat täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Lisätietoja antavat johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 7.5.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2020
  • 7.5.2019 - 30.6.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan