Hammaslääkärin sijaisuus 1.8.2021 - 31.1.2022 - Nokian kaupunki

Suun terveydenhuollon 35 hengen työyhteisö etsii joukkoonsa oikomishoidon erikoishammaslääkäriä, oikomishoitoon erikoistuvaa tai oikomishoidosta kiinnostunutta hammaslääkäriä määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (50%) sijaisuuteen. Työskentely tapahtuisi Kauppakadun hammashoitolassa Nokian keskustassa. Oikomistiimiin kuuluu lisäksi kaksi suuhygienistiä ja yksi hammashoitaja. Oikomishoidon erikoishammaslääkäri Mikko Piippo toimii konsultointiapuna yhtenä päivänä viikossa ja tarjoaa tukea kliinisen työn suunnitteluun ja tekemiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen hammaslääkärin laillistus ja lupa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyvää yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta, muutoskyvykkyyttä ja kehittämismyönteistä työotetta. Etusijalla ovat hakijat, joilla on aikaisempaa kliinistä kokemusta oikomishoidosta. Osa-aikaisuuden osuus on tarvittaessa erikseen neuvoteltavissa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaan.


Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava hammaslääkäri Miika Kujanpää, puh. 044 486 1870, sähköposti: miika.kujanpaa@nokiankaupunki.fi ja oikomishoidon evhl Eeva Haipus, sähköposti eeva.haipus@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Terveyspalvelut
Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi

Sinulle suositellut työpaikat