Hammaslääkärin sijaisuus 4.1. - 31.12.2021 - Nokian kaupunki

Suun terveydenhuollon 35 hengen työyhteisö etsii joukkoonsa innostunutta, vastuuntuntoista ja palvelujen kehittämisestä kiinnostunutta hammaslääkäriä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen hammaslääkärin laillistus ja lupa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sijaisuus voidaan täyttää käytännön palvelua suorittavalla hammaslääkärillä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyvää yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta, muutoskyvykkyyttä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Toimen tehtäväkohtainen palkka on 4446,80 euroa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Jenna-Maria Pennanen, puh. 044 486 1643, sähköposti: jenna-maria.pennanen@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.