Hammaslääkärin sijaisuus, Imatran hammashoitola - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etsimme osaavaan joukkoomme hammaslääkäriä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuteen 1.10.2020 - 1.10.2021. Sijoituspaikka on Imatran hammashoitola, joka kuuluu Eksoten laajaan suun terveydenhuollon organisaatioon.

Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Kaikessa työhön liittyvässä on käytössäsi kuitenkin kokeneiden kollegoiden ja hoitohenkilökunnan tuki. Työnjakoa hoitoloissamme on kehitetty pitkälle ja katsomme eduksi kiinnostuksen työskennellä suu kerralla kuntoon -vastaanottomallissa.

Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuteen valittava voi olla Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti, Valviran laillistamispäätöstä odottava lisensiaattitutkinnon suorittanut tai syventävää harjoittelua suorittava hammaslääkäri.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainituilta henkilöiltä.

Sijaisuudessa on 4 kuukauden koeaika.

Sijaisuuksiin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Ellet voit tehdä hakemusta Kuntarekryn kautta, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteella kirjaamo@eksote.fi tai postitse osoitteella Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta. Kuoreen merkintä HAKEMUS.

Tutustu työnantajaan

Ylihammaslääkäri Wajih Jinnah, puh. 040 651 4127
Johtava ylihammaslääkäri Maarit Natunen, puh. 040 194 4900
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto
Osoite: Heikinkatu 1, 55100 Imatra

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka