Hammaslääkärin sijaisuus - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuolto tuottaa palveluita 150 000 asukkaalle. Haemme nyt 180 henkilön monialaiseen osaajien joukkoomme

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

oikomishoidon yksikköön sijaisuuteen ajalle 1.9.2021- 30.6.2022

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Aikaisempi kokemus ja kiinnostus erityisesti oikomishoitopotilaiden hoidossa katsotaan eduksi valinnalle.

Työskentely tapahtuu oikomishoidon tiimissä erikoishammaslääkäreiden ohjauksessa. Työskentely antaa hyviä valmiuksia kehittyä ammatillisesti oikomishoitoa vaativien lasten ja nuorten hoidossa.

Olemme koulutusmyönteisiä ja tuemme ammatillista kehittymistä. Meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida eri erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä. Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan.

Jos mielenkiintosi heräsi, voit hakea tukea päätöksentekoon vielä osoitteesta:
http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit/toissa

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihammaslääkäri Olli Saloheimo p. 0400 989 652. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat