Hammaslääkärin sijaisuus, Salla

Hakuaika päättyy  19.7.2024 15:00

Jos olet aina haaveillut ruska-ajasta Itä-Lapissa, tämä voi olla mahdollisuutesi!

Lapin hyvinvointialueen Suun terveydenhuollon vastuuyksikössä on haettavana terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus 2.9.-29.9.2024 väliselle ajalle Sallan hammashoitolaan.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Pääset mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan.

Sallan hammashoitolassa työskentelee tällä hetkellä kaksi hammaslääkäriä ja 5 hammashoitajaa. Työtehtäviin kuuluvat kaikki terveyskeskushammaslääkärin tehtävät mukaan lukien arkipäivystys. Sallan suun terveydenhuolto tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työskentely-ympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää osaamistaan eri osa-alueilla ja eri ikäisten potilaiden kanssa. Pääset työskentelemään nykyaikaisissa työtiloissa ajanmukaisesti varustetuissa hoitohuoneissa. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä ja Romexis-kuvantamisohjelma.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun hammaslääkärin tutkinto. Sijaisuuteen valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 19.7.2024 klo 15:00 saakka!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Lisätietoja antaa Itäisen alueen ylihammaslääkäri Laura Harju (tavoitettavissa 24.7 eteenpäin)

sähköpostiosoite laura.harju@lapha.fi

puhelin 040 7204508

Kaakkoisen alueen ylihammaslääkäri Aija Kaukonen (tavoitettavissa 16.-23.7)

sähköpostiosoite aija.kaukonen@lapha.fi

puhelin 040 5474862

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan