Hammaslääkärin virka, Joensuu (id3698) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 3.11.2020 mennessä HAMMASLÄÄKÄRIN virka, Joensuu

Siun soten suun terveydenhuolto hakee terveyskeskushammaslääkäriä Joensuun toimipisteeseen, Rantakylään.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme myös mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.

Siun soten alueella suun terveydenhuollossa kehitetään yhdessä aktiivisesti toimintojamme. Tule mukaan kehittämismyönteiseen porukkaamme. Meillä innostutaan, ideoidaan ja onnistutaan yhdessä.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkka on kilpailukykyinen ja määräytyy lääkärisopimuksen sekä paikallisen sopimuksen mukaisesti. Autamme myös asunnon etsinnässä.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoja keskinen alueen vastaava hammaslääkäri Matti Hynynen p. 013 330 7353 matti.hynynen@siunsote.fi tai johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3698
  • 14.10.2020 - 30.11.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!