test

Salon kaupungin suun terveydenhuolto hakee kolmea (3) hammaslääkäriä

Nyt etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluvat monipuoliset hammaslääkärin työtehtävät. 2 virkaa sijoittuu Salon Läntisen terveysaseman hammashoitolaan ja 1 virka Halikon hammashoitolaan.

Tehtävässä edellytetään Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyyttä ja lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää kirjallista hallintaa. Salossa sinulla on erittäin hyvät konsultointimahdollisuudet ja toimivat hoitoketjut, koska meillä on tukena kaikkien erikoisalojen hammaslääkärit.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen mukaan.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Viranhoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa.

Palvelussuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Hae tehtävää kuntarekry.fi -sivustolla, työavain 406300. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / hammaslääkäri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 31.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Ari Nyysti, 044 772 3660.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 25, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat