Hammaslääketieteen kandi, käytännön harjoittelu

Hakuaika päättyy  3.11.2024 15:00

Hyvä hammaslääketieteen kandi! Etsitkö paikkaa syventävän käytännön harjoitteluun? Etelä-Savon hyvinvointialueelta löytyy useita vaihtoehtoja, lue lisää mahdollisuuksista, jätä hakemuksesi tai ole meihin yhteydessä.

Eloisassa on harjoittelumahdollisuuksia joustavasti pitkin vuotta ja toimipistevaihtoehtoja useita, mm. Pieksämäki, Mikkeli, Savonlinna ja Juva. Ilmoita toiveesi ajankohdasta ja paikkakunnasta rekrytointiyksikköömme, niin selvitämme mahdollisuudet. Kun mahdollinen ajankohta löytyy ja paikka avautuu, haastattelemme osan harjoittelusta kiinnostuneista hakijoista erillisten Kuntarekry -hakemusten perusteella.

Pieksämäki: Pieksämäen hammashoitolassa on 13 hoitohuonetta ja hoitolaan on keskitetty sen alueen kaikki suun terveydenhuollon palvelut. Hoitolassa on kiva henki ja se on kaikin puolin täydellisen kokoinen yksikkö käytännön harjoitteluun.

Mikkeli/ Juva: Mikkelin alueella on yhdeksän hammashoitolaa, joista Mikkelin keskustan hoitolassa on 26 hoitohuonetta ja Juvan hoitolassa viisi. Molemmissa näissä on hyvät edellytykset monipuoliseen harjoitteluun ja tasokkaaseen ohjaukseen.

Savonlinna: Savonlinnan alueella on neljän pienemmän hoitolan lisäksi moderni ja viihtyisä, sairaalan yhteydessä toimiva 15 hoitohuoneen hoitola, jonka nuorekkaassa ilmapiirissä ovat viihtyneet useat käytännön harjoittelun vaiheessa olleet hammaslääkärit ja jääneet myös sinne töihin.

Aikaisemmin Eloisan alueella harjoittelussa olleet ovat kommentoineet harjoitteluaan näin:

• Monipuolinen kokemus erilaisista potilaista ja toimenpiteistä
• Hyvä ohjaus ja kokeneiden kollegoiden tuki
• Omia toiveita työn suhteen pystyi esittämään hyvin
• Mukava työyhteisö, jossa myö yhessä -henki näkyi

Edellytämme, että sinulla harjoitteluvaiheesi mukaiset hammaslääketieteen opinnot hyväksytysti suoritettu.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja saat tarvittaessa Eloisan rekrytoinnista; rekrytointi@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan