test

Hammaslääketieteen kandin kesätyö, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  15.1.2024 15:00

Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja revontulien loisteesta? Etsimme pohjoisen pääkaupunkiin uusia osaajia.

Meillä on tarjolla kaksi hammaslääketieteen kandin paikkaa kesäksi 2024 Lapin hyvinvointialueella Rovaniemellä.

Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen hammaslääkärin työnkuva. Hoidamme kaiken ikäisiä vauvasta vaariin. Pääset työskentelemään nykyaikaisissa uusituissa työtiloissa. Tiimissämme sinulla on käytettävissä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Työyhteisömme pitää sisällään laajaa erikoisosaamista mm. oikomistiimin, parodontologin, suu- ja leukakirurgin sekä pedodontiaan ja protetiikkaan perehtyneet hammaslääkärit. Lisäksi teemme anestesia- ja ilokaasuhammashoitoa. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön ja esimiehen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on neljän vuoden opinnot ja yliopiston myöntämä ns. kuntalupa.
Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta sekä joustavuutta ja halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Palkkaus lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Laitathan hakemuksesi viimeistään 15.1.24 klo 15.00 mennessä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa;
johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä, eeva-riitta.ylikarppa@lapha.fi, puh. 040-6281314 ja
6.11.23 alkaen vt. ylihammaslääkäri Aija Kaukonen, aija.kaukonen@lapha.fi, puh 040-5474862.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan