test

Handledare

Hakuaika päättyy  21.12.2023 15:45

Välkommen med och utveckla vår verksamhet på Nåvis boendestöd! Nåvis boedendestöd erbjuder individuellt anpassat boendestöd för personer inom specialomsorgen. Jobbet är intressant, nyskapande, omväxlande och utmanande.

Personen vi söker kommer att ingå i ett team som jobbar med personer med funktionsnedsättning som behöver särskilt stöd och handledning i vardagen. Jobbet utförs i personernas egna hem.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamarbete. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, arbeta självständigt, har förmåga att ta eget ansvar och ser positivt på nytänkande. Du förväntas ha en aktiv roll i utvecklandet av verksamheten.

Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ men också att du har en bra samarbetsförmåga. Du förväntas arbeta ur ett socialpedagogiskt arbetssätt och klientens självbestämmande och delaktighet står i fokus. Personerna väljer själva var de vill bo, vårt arbetsfält är hela Raseborg och du behöver ha körkort.

Vi rekryterar under ansökningstiden.

Arbetsplats och adress: Nåvis boendestöd, Raseborgsvägen 9 hus 10 bostad 106, 10600 Ekenäs Arbetstid: Periodarbete Jobbet är tillsvidare

Behörighetskrav: Enligt lag om yrkesutbildade personer inom socialvården (817/2015) och statsrådets förordning om yrkesutbildade personer inom socialvården (153/2016). Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. Körkort behövs.

Vi förutsätter: Vaccinationsskydd i enlighet med §48 i lagen om smittsamma sjukdomar

De anställdas välbefinnande är viktigt för oss och vi vill erbjuda våra anställda mångsidiga förmåner. Utöver omfattande företagshälsovård erbjuder vi bland annat lunchförmån. Du får 300€ per år till ditt förfogande, som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, idrotts- eller kollektivtrafikförmåner. Vi värdesätter balansen mellan arbete och fritid och arbetar enligt en hybridmodell.


Lisätietoja

https://www.luvn.fi/sv/enheter/navis-boendestod

Ytterligare upplysningar ger:
Servicechef Michaela Lindholm
tel.: 040 1837034

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde! Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål.  Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda. Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken. Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra

Tutustu työnantajaan