Skip to main content
test

Rovaniemen kaupunki hakee konsernihallintoon

hankeasiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Hankeasiantuntijan keskeisinä tehtävinä ovat kaupungin hanketoiminnan koordinoiminen, kehittäminen ja edistäminen, erityisesti EU rahoitusmahdollisuuksien seuraaminen sekä kaupungin toimijoiden aktivoiminen, ohjaaminen ja opastaminen hankerahoituksen hyödyntämisessä. Lisäksi hankeasiantuntija raportoi kaupungin johdolle hanketoiminnan kokonaisuudesta sekä tulevista rahoitushakujen mahdollisuuksista.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Hakijalle katsotaan eduksi hyvä englannin kielen taito sekä kokemus EU-hankerahoituksen hyödyntämisestä ja hankkeistamisesta osana strategia- ja ohjelmapohjaista kehittämistyötä.
Arvostamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä innovatiivista, aktivoivaa ja osallistavaa työotetta. Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Viran tehtäväkohtainen palkka on 4005,44 euroa kuukaudessa. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 10.2.2023 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Toimen täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/rovaniemen-kaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot kaupunginjohtajan assistentti Nea Mustosen kautta, p. 0405692697 tai nea.mustonen@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Konsernihallinto, Päätöksenteon ja johdon palvelut

Rovaniemen kaupungilla on palveluksessaan on 2000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja. Rovaniemen tasokkaissa oppilaitoksissa voit myös kouluttautua työn ohessa ja pitää osaamisesi ajan tasalla.

Arktisella pääkaupungilla on jotain, mitä muilla ei ole. Elämme itsevarmasti ja avoimin mielin nykyhetkessä. Uskallamme katsoa tulevaisuuteen sekä luoda kunnianhimoisia ja rohkeita ideoita, jotka ovat kiinnostavia myös kansainvälisesti.


Osoite: Kairatie 75, 96200 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat