Skip to main content
test
Hankeasiantuntija - Tuusulan kunta

Tuusula - tekemisen taidetta!

Haemme opetuspalveluihin hankeasiantuntijaa koordinoimaan Tuusulan TVT-strategian ja toimenpideohjelman päivittämistä vastaamaan Uudet lukutaidot -ohjelmaa. Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.11.2022 - 31.12.2023.

Tuusula on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman erityisavustuksen digitaalisiin taitoihin ja osaamiseen liittyvän hyvän pedagogisen toiminnan kehittämiseen esi- ja perusopetuksessa osana Uudet lukutaidot -kehittämisohjelmaa vuosille 2022-2023. Hankkeen tarkoituksena on TVT-strategian ja toimenpideohjelman päivittäminen vastaamaan Uudet lukutaidot -ohjelmaa.

Koordinoit hanketta tavoitteena Tuusulan tvt-strategian ja toimenpideohjelman päivittäminen, hankkeessa perustettavan työryhmän koordinointi sekä päivitettyjen suunnitelmien jalkauttaminen kouluille. Tulet työskentelemään useissa toimintaympäristöissä ja moniammatillisissa työryhmissä.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • TVT-strategian ja toimenpideohjelman päivittäminen vastaamaan Uudet lukutaidot -ohjelmaa
  • Tuusulan Uudet lukutaidot -hankkeen koordinointi; suunnittelu, aikataulutus, raportointi
  • Hankkeessa mukana olevan työryhmän perustaminen ja organisointi, eri toimijoiden välisenä yhdyshenkilönä toimiminen
  • Päivitetyn strategian ja toimenpideohjelman jalkauttamisen suunnittelu, toteuttaminen ja kouluttaminen kouluilla
Tehtävässä suoriutuminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa ja opetussuunnitelman osaamista tieto- ja viestintäteknologian pedagogiikan osalta sekä kokemusta lasten, nuorten ja opetushenkilöstön kanssa työskentelystä. Lisäksi odotamme sinulta kehittämismyönteisyyttä, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Katsomme eduksi kokemuksen kehittämisprojektien edistämisestä ja hankkeiden hallinnasta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3509,41 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa pedagoginen ICT-asiantuntija Arttu Tirkkonen, sp. arttu.tirkkonen@tuusula.fi tai puh. 0403144462 tai oppimisen asiantuntija Laura Aalto, sp. laura.aalto@tuusula.fi tai puh. 040 314 3485.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (§6:n 2 502/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 6.10.2022 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat. Liitä hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi.

Tutustu työnantajaan
  • Tuusulan kunta
  • Työpaikka
  • tuusula-4286
  • 22.9.2022 - 6.10.2022 23:59
  • KuntaTuusulaUusimaa

Yhteystietomme

pedagoginen ICT-asiantuntija Arttu Tirkkonen, sp. arttu.tirkkonen@tuusula.fi tai puh. 0403144462 tai oppimisen asiantuntija Laura Aalto, sp. laura.aalto@tuusula.fi tai puh. 040 314 3485.

Sinulle suositellut työpaikat