Skip to main content
test
Hankejohtaja Aalto2-museokeskukseen - Jyväskylän kaupunki

- Ihmisen elämä on yhtä paljon perinnettä kuin uuden luomista - Alvar Aalto 1957

Toukokuun lopussa 2023 Jyväskylässä avautuu kahden museon tuottamista sisällöistä muodostuva kansainvälisen tason Aalto2-museokeskus. Keski-Suomen museo on alueellisena vastuumuseona toimiva kulttuurihistoriallinen museo, Alvar Aalto -museo on Alvar Aalto -säätiön ylläpitämä arkkitehtuurin ja muotoilun valtakunnallinen vastuumuseo. Molemmat toimivat suojelluissa Alvar Aallon suunnittelemissa museorakennuksissa, jotka yhdistyvät rakennuksina uudeksi tulevaisuuden museokeskukseksi. Museokeskus on osa valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä ja sijaitsee Jyväskylän Ruusupuistossa.

Haemme

HANKEJOHTAJAA

käynnistämään Aalto2-museokeskuksen yleisötoimintaa, markkinointia ja myyntiä sekä valmistelemaan toukokuun lopussa tapahtuvaa museokeskuksen avausta. Tehtävä on määräaikinen ja kestää 31.5.2023 asti. Käynnistysvaiheen projektin jälkeen toimi on suunniteltu jatkuvaksi perusteilla olevan Aalto2 Museokeskus Oy:n johtajana. Tehtävän mahdollisesta jatkosta sovitaan erikseen valitun henkilön kanssa.

Odotamme sinulta näyttöä palveluliiketoimintojen ja myynnin johtamisesta sekä vahvaa kokemusta markkinoinnin suunnittelusta. Kulttuuri- ja tapahtumatoimialojen tuntemus katsotaan eduksi. Liike-elämän verkostot ja yhteiskuntasuhteet ovat toimintaympäristöäsi. Tärkeässä roolissa tulee olemaan kiinteä yhteistyö museoiden johdon ja henkilökunnan kanssa.
Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä aikaisempi työkokemus. Menestyminen kansainvälissä yhteyksissä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista kielitaitoa.

Museot ovat tulevaisuuden kohtauspaikkoja. Tule mukaan rakentamaan Jyväskylään Aalto2-museokeskuksen uutta elämyksellistä ja kiinnostavaa kokonaisuutta paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Haastattelut voivat käynnistyäjo hakuajan kuluessa, joten lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät käynnistysvaiheessa Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistyksen toimialajohtaja Eino Leisimo, p. 050 5848987 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
Museotoimenjohtaja Heli-Maija Voutilainen, p. 050 3555048 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
Alvar Aalto -säätiön toimitusjohtaja Tommi Lindh, p. 044 5621625 tai etunimi.sukunimi@alvaraalto.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat