Hankekoordinaattori - Oulaisten kaupunki

Hankekoordinaattori - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin elinkeinotoimessa on haettavana HANKEKOORDINAATTORIN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI ajalle 1.7.2019-31.12.2020.

Oulaisten kaupungin elinkeinotoimi rakentaa kaupunkiin ja alueelle elinvoimaa palvelemalla kokonaisvaltaisesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä ja yrittäjäksi aikovia sekä paikkakunnalle mahdollisesti siirtyviä yrityksiä ja elinkeinoelämän yhteistyökumppaneita. Elinkeinotoimi vastaa myös kaupungin hanketoiminnasta sekä markkinoinnista. Oulainen on valittu useasti Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien mielestä parhaaksi kunnaksi toimia yrittäjänä.

Palvelemme yrityksiä ja yhteistyökumppaneitamme kokonaisvaltaisesti mm.
- yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa
- omistajanvaihdoksissa
- henkilöstön rekrytointi- sekä koulutusasioissa
- yhteistyöverkoston rakentamisessa
- tukien ja rahoituksen hakemisessa
- toimitilan etsimisessä sekä uusien rakentamisen suunnittelussa
- tonttitarjonnassa
- yrityksen elinkaaren kaikkiin kehitysvaiheisiin liittyvissä asioissa
- matkailun kehittämiseen liittyvissä asioissa
- kunnallisissa sekä seutukunnallisissa kehittämishankkeissa

Haettavana olevan hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluvat kaupungin yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden toiminnan kehittämiseen kuuluvat hankekartoitukset, hankkeiden ideointi ja suunnittelu yhdessä eri asiakasryhmien kanssa, hankkeiden rahoituksen hakeminen, hankehallinnointi ja raportointi sekä yhteistyö eri hankeorganisaatioiden kanssa sekä muut elinvoiman kehittämisen tehtävät.

Työ edellyttää hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja koordinointitaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja luovuutta. Alueen yritysten ja toimijoiden tuntemus sekä julkisen rahoituksen eri hakumenetelmien ja kanavien tuntemus on välttämätöntä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen hakulomakkeen kautta, johon tulee liittää ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa ansioluetteloineen ja kelpoisuuden osoittavine todistuksineen osoitteella Oulaisten kaupunki/Kirjaamo, Oulaistenkatu 12 86300 Oulainen. Kuoreen merkintä Hankekoordinaattori.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Elinkeino- ja kehitysjohtaja Jarmo Soinsaari 14.2.2019 klo 12.00-16.00, p. 044 4793208.

Oulaisten kaupunki
Osoite: Oulaistenkatu 12, Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan