Hankekoordinaattori - Inarin kunta

Hankekoordinaattori - Inarin kunta

Haluatko olla luomassa asettautumispalvelun toimintamallia Inarin kuntaan? Elinkeinot & kehitys Nordica etsii määräaikaiseen hanketoimeen eri kulttuuritaustaisten ihmisten kanssa toimeentulevaa, organisointikykyistä ja ulospäinsuuntautunutta ammattilaista
HANKEKOORDINAATTORIKSI ajalle 1.9.2019 - 31.8.2021.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on toteuttaa Elinkeinot & kehitys Nordican hallinnoimaa kaksivuotista Sujuvasti arktiseen elämään, työperäisten maahanmuuttajien asettautumispalvelujen kehittäminen Inarissa 2019-2021 -kehittämishanketta. Hankkeen tehtävät ja vastuut pohjautuvat Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen hyväksymään ESR-rahoitteiseen hankesuunnitelmaan.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on toteuttaa hankesuunnitelman mukainen inarilainen toimintamalli kotouttamiselle ja asettautumispalveluille ja pilotoida toimenpiteet yhteistyössä Inarin kunnan elinkeinotoimen ja sosiaali- ja terveystoimen, Inari-Saariselkä-matkailualueen yritysten ja paikallisten viranomaisten kanssa. Hankkeessa järjestetään teemallisia aktivointitapahtumia ja autetaan työnhakijoita paikallispalveluissa. Hankekoordinaattori vastaa hankkeen hallinnointityöstä ja toimenpiteiden toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kokemusta hanketyöskentelystä pidetään edellisten ohella erityisenä etuna.
Hankekoordinaattorilta odotamme ennen kaikkea sopivaa ulospäinsuuntautuneisuutta, persoonallisuutta toimia ihmisten kanssa, jämäkkää organisointikykyä ja innostavaa otetta yhteistyöhön ja kehittämiseen. Odotamme hakijalta myös verkostoyhteistyön osaamista.

Hankekoordinaattorin kokonaispalkka on 3000 euroa kuukaudessa 100 % työajalla. Noudatamme KVTESiä. Hankekoordinaattorin toimipiste sijaitsee Ivalossa Elinkeinotalolla. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hankeaika on 1.9.2019 - 31.8.2021.

Lisätietoja

http://www.nordicainari.fi
http://www.inari.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen perjantaihin 2.8.2019 klo 14 mennessä Kuntarekryn kautta. Hankesuunnitelman tilaukset: nordica@inari.fi. Lisätietoa saa kehittämiskoordinaattori Marja Männistöltä, gsm. 0400-231765 tai marja.mannisto@inari.fi, www.inari.fi.

Inarin kunta, Elinkeinot & kehitys Nordica
Osoite: Sairaalaintie 3 b, 99800 Ivalo

Elinkeinot & kehitys Nordica vastaa Inarin kunnan elinkeino-, yritys- ja kansainvälisyyspalveluista sekä kehittämishankkeista ja elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta.

Tutustu työnantajaan