Hankekoordinaattori - Euran kunta

Euran kunnassa on 860 yritystä ja vuosittain perustetaan noin 60 uutta. Korkea työ-paikkaomavaraisuus ja työssäkäyntiaste sekä edullinen sijainti ovat vahvuuksiamme. Ruukinpuisto sijaitsee Kauttualla Pyhäjärven pohjoiskärjessä ja Eurajoen suulla. Alueella on ollut yhtäjaksoisesti teollista toimintaa vuodesta 1689. Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemat kohteet Ruukinpuiston alueella ovat matkailullisesti arvokkaita. Alue käsittää monipuolisen kiinteistökannan ja joukon uusia toimijoita.
Euran kunta on hakenut Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitusta Yrittäjyyttä Ruukinpuistoon -hankkeelle ja hakee nyt hankkeeseen

Hankekoordinaattoria

määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (n 42%) tehtävään. Hanke kestää vuoden 2022 loppuun. Hankkeen tavoitteena on kehittää Kauttuan Ruukinpuistossa yritystoimintaa niin, että alue palvelee sekä asukkaita että matkailijoita ammattitaitoisesti ja ympärivuotisesti. Hankkeen aikana parannetaan alueen saavutettavuutta, edistetään liiketoiminnan kestävyyttä ja kannattavuutta huomioiden alueen kulttuurihistoriallinen arvo ja kestävän kehityksen eri ulottuvuudet.
Verkostoon tavoitellaan mm. ravitsemuspalveluihin, majoitukseen, kulttuuripalveluihin ja -matkailuun, tapahtumatuotantoon, luontopalveluihin ja -matkailuun, asumiseen, vapaa-aikaan ja virkistykseen, neuvontaan ja opastuksiin liittyviä palveluja.
Tehtävä täytetään, mikäli ELY-keskus hyväksyy hankkeen rahoituksen esitetyssä laajuudessa.
Hankekoordinaattorin tehtävänä on hankkeen aikana etsiä alueelle uusia yrityksiä ja yrittäjiä, kehittää yritysten yhteistoimintaa ja rakentaa verkostoja, jotka tukevat yrittäjien toimintaa. Yhteiset markkinointitoimet, yhdessä kehitetyt toimintamallit ja alueen brändin rakentaminen tuovat alueelle tunnettuutta ja kävijöitä. Hankekoordinaattori hoitaa hankehallinnon tehtävät.
Hankekoordinaattorilta edellytetään yritystoiminnan ja palveluliiketoiminnan hyvää tuntemusta sekä kykyä organisoida ja motivoida yrittäjiä innovatiiviseen yrittäjyyteen ja yhteistoimintaan. Eduksi katsotaan hyvä paikallistuntemus sekä kokemus hankkeista.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.
Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 30.10.2020 klo 15.00 www.kuntarekry.fi


Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat
kulttuuripäällikkö Sirpa Wahlqvist puh. 044 422 4825 sirpa.wahlqvist@eura.fi,
yrityskehittäjä Harri Viren puh. 044 422 4005 harri.viren@eura.fi
kunnanjohtaja Juha Majalahti puh. 044 422 4000 juha.majalahti@eura.fi

Euran kunta, Vetovoimapalvelut, Elinvoimapalvelut
Osoite: Sorkkistentie 10, 27510 Eura

Euran kunnassa on 860 yritystä ja vuosittain perustetaan noin 60 uutta. Korkea työpaikkaomavaraisuus ja työssäkäyntiaste sekä edullinen sijainti ovat vahvuuksiamme. Ruukinpuisto sijaitsee Kauttualla Pyhäjärven pohjoiskärjessä ja Eurajoen suulla. Alueella on ollut yhtäjaksoisesti teollista toimintaa vuodesta 1689. Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemat kohteet Ruukinpuiston alueella ovat matkailullisesti arvokkaita. Alue käsittää monipuolisen kiinteistökannan ja joukon uusia toimijoita.

Euran kunta - Savuton työpaikka