Hankekoordinaattori - Nokian kaupunki

Haemme harrastustoiminnan hankekoordinaattoria vastaamaan perusopetuksen koulupäivien yhteydessä järjestettävän harrastustoiminnan käynnistämisestä ja kehittämisestä. Tehtävä liittyy Nokian harrastamisen malli -hankkeeseen, joka on rahoitettu Suomen malli -harrastustoiminnan valtionavustuksella.

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen operatiivisesta toiminnasta ja etsivän harrastustoiminnan toteuttamisesta lukuvuoden 2021-2022 aikana. Peruskoulun 1-9-luokkalaisille suunnattua harrastustoimintaa järjestetään Nokialla kaikkien peruskoulujen yhteydessä.

Tehtäviin kuuluvat mm: koordinointi, suunnittelu, tiedottaminen, raportointi sekä toiminnan kehittäminen yhteistyössä opetus- ja vapaa-aikapalveluiden henkilöstön sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.
Hankekoordinaattori markkinoi toimintaa eri viestintäkanavia hyödyntäen, jalkauttaa harrastustoimintaa kouluilla henkilöstölle sekä oppilaille, antaa asiakasneuvontaa, huolehtii harrastusryhmien toimivuudesta, suunnittelee vähän harrastaville lapsille harrastuskokeiluryhmiä yhteistyössä nuoriso-ohjaajan kanssa ja toimii omien ryhmiensä vastuuhenkilönä, toteuttaa lasten ja nuorten kuulemisen, käyttää erilaisia sähköisiä järjestelmiä (Lyyti, Pirkanmaa Events, Nuorisopassi, sosiaalinen media) sekä osallistuu mahdollisen uuden hankehakemuksen laadintaan.

Tehtävään soveltuu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus esimerkiksi nuoriso-, liikunta- tai kasvatus- ja ohjausalalta.
Arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, palveluhalukkuutta, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Luemme eduksi kokemuksen harrastustoiminnan järjestämisestä, koulujen ja seurojen kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä tuntemuksen liikunta-, nuoriso- ja/tai kulttuurialalta. Työtehtäviä suoritetaan myös kouluilla, joten toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Hankekoordinaattorin esimiehenä toimii alakoulun rehtori.
Hankekoordinaattorin tehtävä on kokoaikainen, mutta hankerahoituksesta johtuen määräaikainen ajalla 30.8.2021 - 30.6.2022. Työaika on 38.15h/vko ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus tehdä osittain etätyötä.
Hakemukset tehtävään jätetään Kuntarekry- järjestelmän kautta. Haastattelut järjestetään viikoilla 33-34.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kerhokoordinaattori Elina Moiso, p. 0503951794 ajalla 2.8.-6.8.2021

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut

Nokia on kasvava lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelu ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat