test
Hankekoordinaattori - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikainen hankekoordinaattorin tehtävä:

Hankekoordinaattori, MiunSavonlinna (Harrastamisen Suomen malli)
Talvisalon koulu, Heikinpohjan yksikkö
Ajalle 24.1-15.6.2022.
Määräaikaisuuden peruste: Hankerahoitus.

Odotamme valittavalta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä tieto- ja viestintätekniikan perustaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi koulun ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Työtehtäviin kuuluu Suomen harrastamisen mallin hankkeen ja erityisesti urheiluseurojen ja mahdollisesti muiden toimijoiden ja koulun yhteysopettajien välinen koordinointi sekä mahdollisten harrastusten ohjaaminen, antaa ryhmä- ja yksilöohjausta sekä tehdä näihin liittyvää asiakastyötä.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa opistoasteista tutkintoa tai ammatillista nuoriso-ohjaajan, liikunnanohjaajan, kulttuuriohjaajan tai nuorisotyöntekijän perustutkintoa.
Tehtäväkohtainen palkka määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen yleisen palkkahinnoittelukohdan 02VAP060 mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan pe 21.1.2021 klo 12:00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
Talvisalon koulu ja Talvisalon koulu/Heikinpohjan toimipiste, rehtori Tuomo Nurmela, puh 044 417 4535

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat