Skip to main content
test
Hankekoordinaattori - Paimion kaupunki

Haemme harrastustoiminnan hankekoordinaattoria vastaamaan perusopetuksen koulupäivien yhteydessä järjestettävästä harrastustoiminnasta. Tehtävä liittyy Paimion harrastamisen malli -hankkeeseen (PaHaMa), joka on rahoitettu Suomen malli -harrastustoiminnan valtionavustuksella.

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen operatiivisesta toiminnasta ja etsivän harrastustoiminnan toteuttamisesta Paimiossa lukuvuoden 2022-2023 aikana. Peruskoulun 1-9-luokkalaisille suunnattua harrastustoimintaa järjestetään kaikkien neljän peruskoulun yhteydessä. Toiminta on saatu PaHaMa-hankkeessa hyvin käyntiin; lukuvuoden 2021-22 aikana lähes 400 koululaista on osallistunut harrastustoimintaan yli 30 harrastusryhmässä.

Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluvat toiminnan markkinointi, ilmoittautumisten vastaanottaminen ja neuvonta, viikoittaisen säännöllisen toiminnan järjestämiseen liittyvät käytännön asiat, harrastustoiminnan koordinointi yhteistyössä koulujen ja harrastustoimintaa järjestävien tahojen kanssa, harrastusetsivätoiminta niiden kanssa jotka eivät ole vielä löytäneet itselleen harrastusta, sekä palautteen keruu ja harrastustarpeiden kartoittaminen lapsia ja nuoria kuulemalla.

Todennäköistä on, että vastaavaa valtionavustusta on haettavissa myös jatkossa, joten hankekoordinaattori on mukana myös seuraavan hankehakemuksen ja toimintakauden suunnittelussa.

Hankekoordinaattorin pohjakoulutukselle emme aseta tiukkoja kelpoisuusvaatimuksia. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen onnistuu esimerkiksi soveltuvan nuoriso-, liikunta- tai kasvatus- ja ohjausalan ammatillisen tai AMK-koulutuksen pohjalta. Arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, palveluhalukkuutta, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Luemme eduksi kokemuksen harrastustoiminnan järjestämisestä, koulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä tuntemuksen liikunta-, nuoriso- ja/tai kulttuurialalta.

Etsimme henkilöä, johon lapsilla ja nuorilla sekä heidän huoltajillaan on "matala kynnys" ottaa yhteyttä, yhteistyö sujuu hyvin joka suuntaan, joka saa harrastustoiminnan Paimiossa sujuvasti käyntiin ja jonka avulla harrastustoimintaa saadaan kehitettyä sekä vakiinnutettua.

Tehtävä sijoittuu sivistystoimialalla vapaa-aikapalveluihin, mutta harrastustoiminnan hankekoordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä perusopetuksen, liikunta- ja nuoriso- ja kulttuuripalveluiden kanssa. Koordinaattorin esihenkilönä toimii vapaa-aikatoimen päällikkö.

Hankekoordinaattorin tehtävä on hankerahoituksesta johtuen määrä- ja osa-aikainen ajalla 1.8.2022 - 30.7.2023. Hankkeen mahdollinen jatko varmistuu kevään 2023 aikana. Harrastamisen Suomen mallista on tarkoitus tulla kiinteä osa koulupäivää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työaikamuotona on toimistotyöaika 36,25 h/vko, josta työsuhde on osa-aikainen 50% työajalla. Käytössä on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä osittain etätyötä.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen organisaation, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tule sinäkin osaksi mukavaa, yhteistyökykyistä ja joustavaa työyhteisöämme!

Luemme eduksi:
- kokemuksen harrastustoiminnan järjestämisestä
- koulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä
- hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- itsenäisen ja ripeän työotteen
- tuntemuksen liikunta-, nuoriso- ja/tai kulttuurialalta

Rekrytointiprosessi on nopea. Hakuaikaa on sunnuntaihin 22.5. klo 23:59 asti. Viikolla 21 hakijoista osa kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään viikolla 22. Tehtävän valittavan on aloitettava työt elokuun alussa.

Sähköisten järjestelmien käyttötaito on hankekoordinaattorin tehtävässä perusedellytys, joten toivomme että hakemukset tehtävään jätetään Kuntarekry-järjestelmän kautta. Jos hakemuksen kuitenkin haluaa tehdä paperimuodossa, sen voi postittaa osoitteella Paimion kaupunki, vapaa-aikatoimen päällikkö Mia Konradsdal, PL 50, 21531 Paimio. Kun hakuaika päättyy sunnuntai-iltana, paperihakemusten on oltava perillä jo perjantaihin 20.5. klo 15:30 mennessä.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vapaa-aikatoimen päällikkö Mia Konradsdal, p. 02 4745 315 ja liikuntasuunnittelija Mikko Häkkilä p. 02 4745 314

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Vapaa-aikapalvelut

Paimio on yli 11 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vistantie 18, 21531 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat