Skip to main content
test
HANKEKOORDINAATTORI - Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Kaipaatko uusia haasteita ja haluat osallistua Koulutuskeskus JEDUn toimialueen kehittämiseen?

Etsimme ulospäinsuuntautunutta, markkinointihenkistä ja innovatiivista verkostoitujaa KV-rekrytoinnin kehittämiseen. Toimit yhteistyössä alueen työelämän, kuntien, kehittämisverkostojen, JEDUn esimiesten ja muun henkilöstön kanssa. Odotamme sinulta itseohjautuvaa, ennakkoluulotonta, innostavaa ja osallistavaa työotetta.

Koulutuskeskus JEDU hakee 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan hankekoordinaattoria Nivalaan SEUTUKAUPUNKIREKRY - Kansainvälisten rekrytointien tukeminen ja yritysten rekrytointivalmiuksien kehittäminen -hankkeeseen. Hankkeen päätoteuttajana toimii Yrityssalo Oy. Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä toimii hankkeessa osatoteuttajana yhdessä 16 muun aluekehitys- ja koulutusorganisaation kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.1.2022 - 30.6.2023. Palvelussuhde päättyy hankkeen päättyessä 30.6.2023.

Tehtäväsi on SEUTUKAUPUNKIREKRY -hankkeella edistää alueen osaavan työvoiman saatavuutta. Saatavuuden turvaamiseksi kehität kansainvälisiä rekrytointeja, kansainvälisten opiskelijoiden sitoutumista, maahanmuuttajien kotoutumista ja työvoimapula-alojen työvoiman saantia. Hanketta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY -keskusten, TE -toimistojen, työ- ja elinkeinoministeriön sekä valtakunnallisten ja alueellisten kansainvälisiä rekrytointeja edistävien hankkeiden kanssa.

Hankkeen tavoitteena on:
- Löytää ratkaisuja seutukaupunkien eri toimialojen pahenevaan työvoimapulaan vauhdittamalla työ- ja koulutusperäistä maahanmuuttoa ja kehittämällä keskeisten työvoimapulasta kärsivien alojen vetovoimaa
- Parantaa yritysten osaamista kansainvälisissä rekrytoinneissa ja ulkomaisten työntekijöitä vastaanottamisessa
- Lisätä yritysten ja kansainvälisten opiskelijoiden yhteistyötä
- Parantaa seutukaupunkien edellytyksiä kehittää ja toteuttaa toimivia vastaanotto- ja kotoutumispalveluita
- Löytää uusia ratkaisuja ja hyviä käytäntöjä työvoimatarpeeseen vastaamiseksi
- Parantaa työvoimapulasta kärsivien alojen ja alueiden imagoa ja vetovoimaa

Koulutuskeskus JEDUn vastuualueena hankkeessa on yhdessä SASKY -koulutuskuntayhtymän kanssa käytäntöjen kehittäminen suomessa opiskelevien kansainvälisten opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työllistämiseksi ja sitouttamiseksi seutukaupunkeihin. Hankekoordinaattori vastaa osahankkeen käytännön toteutuksesta ja osahankeen hallinnoinnista yhteistyössä JEDUn hanketoimijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta

- kykyä työ- ja elinkeinoelämäyhteistyöhön ja luoda toimivia yhteyksiä muihin sidosryhmiin
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä luontevaa toimintaa verkostoissa
- positiivista asennetta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyvää englannin kielen taitoa
- aktiivista asennetta kehittämiseen
- ajokorttia ja ajotaitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Luemme eduksesi JEDUn toimialueen, ammatillisen koulutuksen ja hanketyön tuntemuksen.

Toimipaikkasi on Nivala.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaikamuoto on toimistotyöaika eli 36 h 15 min viikossa. Palkkaus määräytyy kuntayhtymän TVA-järjestelmän mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Koeaika on viisi kuukautta.
Haastattelemme hakijoita ti 23.8.2022.

Lisätietoja

https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat
http://www.jedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vararehtori Sirpa Korhonen, puh. 050 3203 286, sirpa.korhonen@jedu.fi

Lisätietoja

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Koulutuskeskus JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Koulutuskeskus JEDUa. Ensisijainen toiminta-alueemme on Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikalatva ja Ylivieska. Opiskelijoita JEDUssa on n. 3000 ja henkilökuntaa n. 350.


Osoite: Maliskyläntie 2, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat